Mi a teherbe-eses.hu?

Célkitűzés

A teherbe-eses.hu azzal a határozott céllal íródott, hogy bemutassa a biztonsági ajtók, a terhesség és a fogantatás összefüggéseit. Ennek tükrében bemutatásra kerültek a biztonsági ajtók terhes nők védelmében ellátott szerepei. Ezen kívül a biztonsági ajtó akció keretei közötti vásárlás terhességhez fűződő problémái is leírásra kerültek. A biztonsági ajtók szépek és jók, csakúgy, mint a terhes nők. A biztonsági ajtók hasznosak is, mivel kint tartják a betörőket és a hideget, vagy bent tartják a kívánt hőt és a tüzet. Vagy éppen kint. Csakúgy a terhes nők is magas társadalmi hasznossággal bírnak, hiszen aktívan tesznek az öregedési tendenciák ellen. Ennél fogva a megfelelő biztonsági szintek mellett végrehajtott teherbe esés az egész haza szolgálatában áll. Ez a biztonsági ajtókkal végrehajtott egyik legfőbb célkitűzésünk is.

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság a mindenünk, ennél jobban már csak a teherbe esést szeretjük. A terhes nők teherbe esése csak megfelelő bejárati ajtók mellett biztosítható, hiszen ennek hiányában bármikor rájuk nyithatnak. A biztonság is lényeges, azonban ha a teherbe esés a cél, akkor csak a bejárati ajtó viszonylatában. A biztonsági ajtó megfelelő anyaga által szintén biztosítható a fenntarthatóság. A rossz minőségű anyagokból készült ajtók nem időtállóak és leselejtezésre kerülnek. Ugyanakkor a fa és az acél hosszú időre szól, csak úgy, mint a gyerekvállalás. Igaz, a terhesség sem tartható fenn örökké, de a biztonság igen, így törekszünk rá.

Stratégia

A teherbe esés kapcsán jó, ha rendelkezik megfelelő stratégiával. Mi csak a biztonsági ajtókat szeretnénk népszerűsíteni, méhünk viszont nincsen, így nem tudunk teherbe esni. Ugyanakkor ez nem gátol meg minket abban, hogy kiálljunk a biztonságos, tűz-védett teherbeesés mellet. A teherbe esési stratégiák sok félék lehetnek, ezzel kapcsolatban szerencsésebb orvosát, gyógyszerészét kérdezni. Ugyanakkor a megfelelő ajtók mögött végrehajtott teherbe esés stratégiailag igazolja állításunkat: ne maradjál este facér, minden mást kint tart az acél. Stratégiánkkal hisszük, hogy hozzá tudunk járulni az ország, a népesség, és ezáltal a nemzett növekedéséhez, felemelkedéséhez.